Căutare de parteneri

Identificarea partenerilor este  o parte esențială în dezvoltarea unor proiecte cu dimensiune europeană, cu o valoare inovatoare ridicată și care stimulează creativitatea și performanța. Programul Europa Creativă încurajează schimbul de expertiză și colaborarea între statele participante la program, parteneriatul reprezentând de cele mai multe ori fundamentul proiectelor de succes.

Dacă pregătiți un proiect și doriți să identificați organizații partenere, puteți accesa bazele de date de mai jos:

 

Platforma Culture Agora este un instrument online dedicat culturii și industriilor creative. Prin intermediul său, profesioniștii din domeniu pot găsi oportunități de finanțare, parteneri pentru proiecte de cooperare, informații despre diverse evenimente, stagii și locuri de muncă, tutoriale live streaming și informații despre proiecte Europa Creativă, având posibilitatea să publice gratuit propriul conținut. 

 

O altă modalitate de identificare a unor parteneri relevanți, dar și o oportunitate de a vă familiariza cu proiecte finanțate prin Programul Europa Creativă 2021-2027, este consultarea secțiunii Projects funded under this topic a fiecărui apel de proiecte publicat în Funding and Tenders Portal

Platforma cu proiecte finanțate realizată de Comisia Europeană este instrumentul care vă permite să aflați informații despre proiectele finanțate în perioada 2014-2020.

 

În cazul în care nu ați avut rezultatul scontat utilizând instrumentele de mai sus, completați acest formular pentru identificare de parteneri și trimiteți-l pe adresa noastră, cultura@europa-creativa.eu. Noi vom transmite solicitarea mai departe, către celelalte birouri Europa Creativă din Europa, astfel încât propunerea dumneavoastră de proiect să ajungă la operatorii din țările de unde vă doriți parteneri.