Noutăți

3 proiecte Europa Creativă au luat startul

21 decembrie 2020

Începând cu luna octombrie a acestui an, mai multe proiecte de cooperare culturală europeană cofinanțate de Subprogramul Cultura în urma apelului  Call EACEA 32/2019 au început implementarea activităților planificate. 

Noi apeluri i-Portunus pentru mobilități în domeniul muzicii și traducerilor literare

11 decembrie 2020

În 9 decembrie a.c. au fost lansate 2 apeluri pentru mobilitatea artiștilor și profesioniștilor din domeniul culturii în cadrul pilotului i-Portunus finanțat de Europa Creativă – Cultura.

Europa Creativă: bune practici în domeniul muzicii (17 noiembrie)

02 noiembrie 2020

În data de 17 noiembrie a.c., Biroul Europa Creativă România organizează un eveniment dedicat organizațiilor din sectoarele culturale și creative, în mod special celor din domeniul muzicii. 

Europa Creativă: bune practici în domeniul patrimoniului cultural (5 noiembrie)

19 octombrie 2020

În data de 5 noiembrie a.c., Biroul Europa Creativă România organizează un eveniment dedicat organizațiilor din sectoarele culturale și creative, în mod special celor din domeniul patrimoniului cultural.

Webinar „Europa Creativă: bune practici în domeniul editorial” (22 octombrie)

13 octombrie 2020

Scopul este prezentarea unor bune practici din industria cărții sprijinite de Europa Creativă. Beneficiari români își vor prezenta experiența în cadrul unor proiecte de traduceri literare și de cooperare europeană și vor discuta despre impactul pandemiei asupra pieței de carte. 

Webinar „Europa Creativă: bune practici de cooperare în artele spectacolului” (6 octombrie 2020)

28 septembrie 2020

Biroul Europa Creativă România organizează un eveniment online dedicat organizațiilor din sectoarele culturale și creative, în mod special celor din artele spectacolului.

Calendarul evenimentelor Biroului Europa Creativă – Cultura pentru toamna anului 2020

25 septembrie 2020

Biroul Europa Creativă - Cultura vă oferă 4 webinarii pe parcursul lunilor octombrie și noiembrie 2020. Vă invităm să descoperiți proiectele de cooperare europeană finanțate direct de la beneficiarii programului. 

Webinar „Parteneriate pentru creativitate” adresat organizațiilor culturale (5 octombrie 2020)

23 septembrie 2020

Evenimentul se adresează organizațiilor din sectoarele culturale și creative care vor să realizeze proiecte împreună cu cele din domeniul educației în cadrul programului Erasmus+. 

Pe 1 și 2 octombrie are loc reuniunea rețelei IETM. Vor fi lansate 2 proiecte cu beneficiari din România

22 septembrie 2020

Biroul Europa Creativă România va participa în 1 octombrie  a.c. la reuniunea Rețelei europene pentru artele spectacolului contemporane – IETM,  unde va prezenta rezultatele și viitorul programului Europa Creativă – Cultura. 

Apelul „Arta și digitalul: stimularea creativității în industria, regiunile și societatea europene”

21 septembrie 2020

Apelul lansat de Comisia Europeană este deschis până în 30 octombrie a.c. și va finanța un singur proiect cu maximum 1,8 milioane de euro.

Pag. 2 din 21 | Art./pag.: 10 | Total art.: 209